USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nizip'te kilit taşı döşenmeyen mahalle kalmayacak

İlçe genelinde, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Nizip Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi.

Nizip'te kilit taşı döşenmeyen mahalle kalmayacak
11-08-2021 18:26
11-08-2021 18:29
Google News


Asfalt, kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım döşeme çalışmaları da tüm hızıyla devam ettiren ekipler, ilçe merkezinde devam ettikleri bordür döşeme çalışmalarını Tatlıcak, Yağcılar ve Yarımtepe Mahallelerinde sürdürüyor. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ‘’İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda ilçe merkezindeki mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı, bir yandan kaldırım ve diğer bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Bu sıcak günde emek veren, gayret gösteren tüm emektar personel kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar daha modern bir Nizip için” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?