USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nizip Belediyesi örnek belediye oldu

Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan yardımcısı Halil Özdemir, çalışanlara uygulamış olduğu zam oranı ve vermiş olduğu haklar nedeniyle Nizip Belediyesi’ni Türkiye’de örnek Belediye olarak gösterdiklerini söyledi.

Nizip Belediyesi örnek belediye oldu
02-08-2021 19:53
Google News

Başkan Sarı’ya işçinin yanında olan bir başkan olması, ve Nizip’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim eden Özdemir, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti.
‘’Başkanımızdan Allah razı olsun Türkiye’de örnek göstereceğimiz bir zam uygulayarak hem işçilerimizi memnun etti hem de bu davranışıyla bizlere de örnek oldu gittiğimiz her belediyede şunu söylüyoruz Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, çalışanlarına bir evladı, bir kardeşi davranarak onlara her türlü imkanı sunuyor. Bu sebeple sayın başkanımızın bu yıl üyelerimize, işçilerimize, çalışanlarımıza ve emekçilerine yapmış olduğu sözleşmeden ve katkılarından dolayı sendikamız adına teşekkür ediyoruz. Başkanımızın çalışmalarında başarılar diliyoruz Allah yar ve yardımcısı olsun’’ dedi.
Geçen ay yapılan toplu sözleşme ile çalışanların sosyal hakları, ücretleri, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi birçok konuda karşılıklı hoş görü ile uzlaşı sağlandığını belirten Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, “Çalışanlarımızın refahı için üzerimize düşeni yapıyor ve aynı zamanda da tüm personelimizin haklarını da eşit bir şekilde gözetiyoruz. Bu anlamda da çalışanların emeğinin karşılığını alması ve onların haklarının korunması adına daha önce imzalar atıldı. Bu noktada her türlü adımı atmaktan çekinmeyeceğiz. Çünkü biz belediyedeki çalışanlarımızla beraber büyük bir aileyiz. Dün olduğu gibi bugünden sonra da tüm çalışanlarımız emeğinin karşılığını alacak. Bu ailenin huzuru için elimizden gelen her şeyi yapacağız’ ’dedi.
Gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkan vekili Salih Uygur, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Avcı ve Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar’da hazır bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?