USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

NBA'de ırkçılık skandalı! Canlı yayında Yahudileri aşağıladı

NBA'de Miami Heat forması giyen basketbolcu Meyers Leonard, büyük bir skandala imza attı. Video oyun oynarken canlı yayın açan Leonard, Yahudileri aşağılayan bir kelime kullandı. Yaşanan olay sonrasında Miami Heat, yaptığı açıklamada Leonard'ın süresiz olarak kadro dışı bır

NBA'de ırkçılık skandalı! Canlı yayında Yahudileri aşağıladı
10-03-2021 20:51
Google News

NBA'de geçen sezon final oynayan Miami Heat'ı ABD'li uzunu Meyers Leonard, Call of Duty oynadığı sırada açtığı canlı yayında Yahudi karşıtı bir kelime kullandı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu durum sonrasında NBA soruşturma başlattı. Miami Heat, yaptığı açıklamada Leonard'ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını ve soruşturma süresince NBA ile ortaklaşa çalışacağını duyurdu.

ÖZÜR DİLEDİ

Bu olayların ardından sosyal medyadan bir açıklama yapan Meyers Leonard, özür diledi.

Meyers Leonard şu ifadeleri kullandı:

"Kullandığım kelime için çok üzgünüm. O sırada bu kelimenin anlamını tam bilmiyordum. Bu konudaki cahilliğim, Yahudileri aşağılamak için kullanılan bu kelimeyi kullanmam için bir bahane değil. Tamamen benim hatam. Ben böyle bir insan değilim. Takım arkadaşlarımdan, koçlarımdam, Miami Heat yönetiminden, kulüp bünyesinde çalışan herkesten, NBA'den ve bütün Yahudilerden özür dilerim. Bu olay sonrasında daha iyi bir insan olup hatamı telafi etmek için her şeyi yapacağıma söz veriyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?