USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mr. Pipo Üniversite’de açıldı

Elit çizgisiyle hem damağa hem göze hitap eden Mr.Pipo, Gaziantep’te İbrahimli’den sonra ikinci şubesini Üniversite Bulvarı’nda hizmete açtı. Caffe Pipo’nun açılışına ilgi büyüktü.

Mr. Pipo Üniversite’de açıldı
22-10-2018 14:02
Google News
Gaziantep’in farklı konseptteki nadir işletmelerinden biri olan Mr.Pipo, ikinci şubesiyle Üniversite Bulvarı’nda hizmet vermeye başladı. Elit çizgisiyle hem damağa hem göze hitap eden Caffe Pipo, İbrahimli’den sonra Gaziantep’te ikinci şubesini açmanın mutluluğunu yaşıyor. Daha dışarıdan giriş yapmadan logosuyla sizi kendine çağıran mekanda, Bakery, Magnolia, Brüksel waffle ve frozen yoğurt en favori yiyecekler arasında. Frozen yoğurt sadece 90 kalori olduğu için kesinlikle diyette olanlar için biçilmiş bir kaftan. Hem çok lezzetli hem de hafif olan bu yoğurdun içine dilerseniz çeşitli meyveler ve çikolatalar ekletebiliyorsunuz.



AÇILIŞ İLGİ YOĞUNDU  

İşyeri işletmecisi Adem Alpdoğan, yeni mekanın Gaziantep´e hayırlı olması dileyerek, “Mekanımız iki katlıdır. Üst katımız ders çalışma ve doğum günü organizasyonları ayrılmış durumdadır. İbrahimli’den sonra ikinci şubemizi nereye açalım diye düşünürken; Üniversiteli gençlerden gelen talepler sonrası burada karar kıldık.  Tam bir öğrenci dostu olan caffe pipo, gurbette olan öğrenci kardeşlerimizi evindeymiş gibi hissettirmeye özen gösteriyor. Buradaki ürünlerimizin fiyatları şişirilmiş değil, aksine örenci bütçesine hitap etmektedir. Yeni mekanımıza üniversiteli kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi.

’"

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?