USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MİLLİ BİRLİK CEMİYETİ VE ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU

Ramazan ay’ı münasebeti ile bir çok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarına ara verdiği bu dönemde Milli Birlik Cemiyeti Gaziantep Şubesi çalışmalarına son hızla devam ediyor.

MİLLİ BİRLİK CEMİYETİ VE ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU
19-06-2017 22:16
Google News
Cemiyetin haftalık mutat toplantısı ramazan ay’ı dolayısı ile cemiyet binasında düzenlenen iftar programı ile şekilleniyor. Her hafta bir konuğun katıldığı iftar programının bu haftaki davetlileri Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Uzm. Dr. Yemliha AKSOY ve Yönetim Kurulu Üyeleriydi. İftar programının ardından yapılan iki başkanın ortak yaptığı toplantı çerçevesinde açıklamalarda bulunuldu.


Milli Birlik Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı M. Abdulkadir KATMERCİ yaptığı açıklamada: "Her hafta mutat olarak gerçekleştirdiğimiz olağan Yönetim Kurulu Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran kardeş kuruluşumuz olarak nitelendireceğimiz Önder İmam Hatipliler Derneğinin Başkanı Uzm. Dr. Yemliha AKSOY ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri bizleri onurlandırmıştır. Milletimizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda toplumumuzdaki kardeşlik bağının güçlendirilmesi bizlere düşmektedir." diyerek sözlerini tamamlayan Başkan KATMERCİ Cemiyetin vizyonu ve misyonu hakkında açıklamalar yaparak bu zamana kadar gerçekleştirdikleri faaliyet ve programlar hakkında bilgi verdi.


Cemiyet Başkanı KATMERCİ’nin açılış konuşmasının ardından söz alan Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Uzm. Dr. Yemliha AKSOY: "Toplumun yeniden inşaası bu yolda kendini feda edebilen bireylerden ve bu bireylerin bir araya gelerek oluşturdukları kuruluşlardan meydana gelmektedir. Bizler ailelerimizden, işlerimizden ve zamanımızdan fedakarlık ederek milletimiz için kendini feda edenleriz. Toplumumuzun bozulan yapısını düzeltmek en çok bizlere düşmektedir. Yapılacak her hayrlı çalışmada Milli Birlik Cemiyetindeki kardeşlerimiz ile ortak projeler üretmek ve milletimize kazandırmak bizleri onure edecektir. Aynı fikir ikliminde büyüyen bizler, birbirinden ayrı düşünmeyen bireyleriz. Milletimizin faydasına olan tüm işlerde birlikte çalışıp yorulacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Allah bizlere haktan ve hakikatten ayrılmadan hayrlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin." diyerek konuşmasına devam etti. Dernekleri ve çalışmaları hakkında kısa bilgiler veren AKSOY yeniden bir araya gelmek arzusuyla toplantıdan memnun kalarak ayrıldıklarını beyan etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?