USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milletvekili Uzer’in 10 Kasım mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Uzer’in 10 Kasım mesajı
09-11-2017 12:33
Google News
Milletvekili Uzer, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  başta mazlum milletler olmak üzere tüm dünyaya örnek olan büyük bir devlet adamı olduğunu belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatan müdafaasını her şeyin üzerinde tutan, maddi ve manevi tüm varlığını çok sevdiği milletine adamış bir devlet adamı ve de komutandı. Kendisi iyi bir lider olmakla birlikte ülkesi için gelişim ve değişim için ilkeleri ile gelecek nesillere de örnek bir ülke bırakmıştır. Atatürk’ün açtığı yolda vatanımız nice asırlar yaşayacak ve durmadan ilerleyecektir. Bizler de vatanımız ve milletimiz üzerinde türlü oyunların oynandığı bu dönemde ülkemizin bekası için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Uzer, sözlerini şu ifadelerle bitirdi: “Vatan toprağımızda özgür ve onurlu bir yaşamı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, canlarını bu topraklar için feda eden şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyorum.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?