USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Millet İttifak’ında Anayasa krizi! CHP-HDP-İYİ Parti ve Saadet “Federasyon Anayasası” mı hazırladı?

Millet İttifakı’nın 2018’de seçim öncesi yeni bir Anayasa hazırlamak için toplantılar yaptığı ortaya çıkmıştı. Anayasa’nın değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeleri bile değiştirmek için kolları sıvayan CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin üzerinde çalıştığı Anayasa taslağını A Haber yayınladı. Peki CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi neyi hedefliyor? “Federasyon Anayasası” mı hazırlandı? Kafalarda oluşan tüm soruların cevabını A Haber canlı yayınına bağlanan AK Parti MHP Gaziantep milletvekili Sermet Atay verdi.

Millet İttifak’ında Anayasa krizi! CHP-HDP-İYİ Parti ve Saadet “Federasyon Anayasası” mı hazırladı?
14-11-2020 19:26
Google News

MHP Gaziantep milletvekili Sermet Atay’ın açıklamaları:

"Aslında bu malumun ilanı oldu. 2018 yılında Millet İttifakı kurulduğunda bu ittifakın iyi niyetli olmadığını Genel Başkanımız Devlet Bahçeli birçok kez ifade etti. Bu ittifakın gizli şekilde HDP ile iş birliğini yaptığını söyledi. Bugün yaşananlar işte tüm bunların ilanı oldu. Gerçekler ortaya çıktı. Bunu ortaya çıkaran halihazırda bu partinin içinde vekil olan bir şahıs.

Bu şahıs normal biri değil ki…O partinin kurucularından biri.CHP’li İbrahim Kaloğlu’nun Ümiz Özdağ’a verdiği bir belgeyle bu ortaya çıkıyor. Bu belgede Türkiye’nin olmazsa olması ilk 3 madde değişiklikler yapılıyor.

2018’de seçimler ikinci tura kalsa bu taslağı topluma gösterip onlardan oy isteyeceksin. Sadece ve sadece Cumhur İttifakını yıkmak için bu iktidarı yıkmak için terör örgütünün uzantısı olan HDP ile iş birliği yapacaksın. İşte bunların hepsi ortaya çıktı. Türk halkı bunlara hak ettiği dersi mutlaka ve mutlaka sandıkta verecektir.

Bu taslağı incelediğinizde tamamıyla HDP’nin öngörüsü ile hazırlandığını anlayacaksınız. HDP ne istiyor? Güney Doğu’da özerlik istiyor. İşte burada bölgelere ayrılıyor. Bu parti eş cinselliğe özendiriyor. Bakıldığı zaman bu metinlerin içerisinde bu var.

Bunların tek amacı Cumhur İttifakı’nı yıkmak. Bu belge bir rezalet belgesidir. Bu belge bir şerefsizlik belgesidir. Bu belge bölücülüğün bayrağıdır."


.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?