USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MHP’li Atay FETÖ firarisinin iddialarına ateş püskürdü...

MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkan vekili Sermet Atay, FETÖ firarisi Cevheri Güven'in hakkındaki iddialarına çok sert yanıt verdi. MHP’li Atay FETÖ firarisinin iddialarına ateş püskürdü: Mücadelemiz Gaziantep bu pisliklerden temizleninceye kadar devam edecek

MHP’li Atay FETÖ firarisinin iddialarına ateş püskürdü...
26-07-2022 18:11
26-07-2022 18:19
GAZİANTEP
Google News

FETÖ  Firarisi Cevheri Güven, bugün sosyal medyadan yayınladığı bir belge ile MHP Gaziantep Milletvekili Sermnet Atay'ın fuhuşa yer temin etmek ve aracılık etmekten yardım ettiğini paylaşmıştı.

MHP' Milletvekili Sermet Atay, FETÖ firarisi Güven'in paylaşımlarına sosyal medyadan yanıt verdi. Atay, şu açıklamalarda bulundu.

-KAMUOYUNA  AÇIKLAMA- 

''Fetöcü firari vatan haini olan FETÖ'cü mahlûkat, bugün daha önce vekilliğini yaptığım bir sanığın Gaziantep 8. Asliye Ceza Mahkemesindeki yargılamasında sanık olarak yargılandığıma ilişkin dosyanın yalnızca tensip zaptını paylaşmıştır. Gerekçeli BERAAT kararı ilişiktedir.

Gerekçeli kararda ve kesinleşme şerhinde  görüleceği üzere şahsıma fetöcülerin adliyedeki operasyonuyla isnat edilen suç, görevim geregi avukatlığını yaptığı bir şahsa “suç işlemek amacıyla kurulan örgüye yardım etmek ve suç delillerini gizlemek” dir ve 2010 yılında beraat ettiğim açıkca görülmektedir.

Bu belgeyi fetö taktiğiyle asılsız bir şekilde yayınlayıp gerçekleri gizleyerek ve çarpıtarak yayımlayan ve algi yaratmaya çalışan fetö artığı namus yoksunu vatan hainine ve onun Gaziantep'teki şerefsiz ortaklarına ve uzantılarına tavsiyem; kaçak olarak yaşadığı ülkeden gelip, Türk adaletine teslim olması ve adil bir şekilde yargılanmasıdır.

Ben de yıllarımı verdiğim hukuk mesleğinde şerefle işimi yaptım.Seninle ve seni besleyen gayrimeşru kişilerle de mücadelem sonuna kadar devam edecek. Gaziantep'i şerefsiz, namussuz, şantajcı, karaparacı mafyacılara, gayri meşru ve feto artıklarına yedirmeyeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?