USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Merhum Mehmet Mavi anısına ağaçlar dikildi

Karmen Peyzaj’ın kurucusu hayırsever insan merhum Mehmet Mavi, adına ve anısına Sam mahallesinde koruluk için ağaçlar dikildi.

Merhum Mehmet Mavi anısına ağaçlar dikildi
14-03-2021 23:13
Google News

İki yıl önce aramızdan ayrılan merhum Mehmet Mavi adına yapılan ağaç dikme törenine, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, merhum Mehmet Mavi’nin oğlu Karmen Peyzaj sahibi İlker Mavi ve sevenleri katıldı.
Sam mahallesinde gerçekleşen ağaç dikme töreninde 20 yaşında Çınar ağaçları, Mavi Sedirler, Ihlamurlar, Alev Ağaçları’ndan oluşan türler dikildi.
1975 yılında Karmen peyzajı kuran ve Gaziantep’te kimliği, kişiliği ve hayırseverliği ile takdir edilen merhum Mehmet Mavi’nin anısını yaşatmaya devam edeceklerini belirten oğlu İlker Mavi, “Rahmetli babam Gaziantep’i ve bu ağaçları çok severdi. Bu ağaçların kokusu bize onu hatırlatır hep. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Anısını yaşatmaya devam edeceğiz”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?