USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Meghan Markle: 'Kraliyet ailesi sessiz kalmamı istedi'

İngiltere Kraliyet ailesinden ayrılan Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düseşi Meghan Markle, ABD'li televizyon sunucusu Oprah ile yaptıkları röportajda kraliyet ailesi tarafından susturulduklarını ve yalnız bırakıldıklarını söyledi.

Meghan Markle: 'Kraliyet ailesi sessiz kalmamı istedi'
08-03-2021 12:06
Google News

İngiltere Kraliyet ailesinden gelen görevlerini bırakan Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düseşi Meghan Markle, ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey ile yaptıkları röportajda saraydaki yaşamlarına ve yalnızlaştırılmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Mart 2020'de kraliyet ailesi görevlerinden ayrılan ve şimdi ABD'de Kaliforniya'da yaşayan Meghan ve Harry, Kraliyet ailesinden ayrılma sebeplerine ilişkin konuştu. Çift ayrıca ilk kez Oprah ile yaptıkları röportajda bir kız bebek beklediklerini duyurdu.

Gerçek düğün üç gün önceydi

Prens Harry ile olan gerçek düğünün Kraliyet düğününden üç gün önce olduğunu söyleyen Meghan Markle, "Sanırım ikimiz de farkındaydık, bu bizim günümüz değildi. Dünya için planlanan gündü." dedi. Meghan, Kraliyet ailesi algısının peri masalları gibi olmadığını gerçeklikte çok farklı olduğunu söyleyerek, "Algıyla yargılanıyorsun ama gerçeği yaşıyorsun." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?