USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Levent Şahin: 'Başımıza ilk kez böyle bir şey gelmiyor'

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, A. Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, büyük bir camia olduklarını, Galatasaray'ın şampiyonluk iddiasının devam ettiğini, söyledi.

Levent Şahin: 'Başımıza ilk kez böyle bir şey gelmiyor'
04-04-2021 01:41
Google News

Süper Lig'in 32. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı A. Hatayspor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in cezalı olması dolayısı Yardımcı Antrenör Levent Şahin, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şahin Galatasaray'ı üst sıralara nasıl çıkacaklarının hesabını yapacaklarını belirterek, “Galatasaray'ın şampiyonluk iddiası muhakkak devam ediyor. Bu akşamdan itibaren zaten hepimiz, kendi iç dünyamızda öz eleştirimizi yapıp buradan nasıl çıkarız bunların hesabını yapacağız. Biz büyük camiayız. Başımıza ilk kez böyle bir şey gelmiyor. Daha önceki yıllarda da gelmişti. Bunu nasıl yöneteceğimizi buradan nasıl çıkıp Galatasaray'ı üst sıralara nasıl çıkacağımızın hesabını yapacağız. Sonuçtan çok oynanan oyun bizi üzdü. Ama muhakkak buradan çıkış yapacak da yine bizleriz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?