USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Kilis'te Düğün Salonu Çalışanlarından Anlamlı Çalışma

Kilis'te bulunan Dolce Vita Kır Balo Salonu çalışanları, son dönemlerde artan orman yangınları ile alakalı fidan dikiminde bulunarak büyük beğeni topladılar.

Kilis'te Düğün Salonu Çalışanlarından Anlamlı Çalışma
13-08-2021 01:39
13-08-2021 01:49
Google News
Kilis'in Merkez ilçesinde bulunan bir düğün salonu işletmecileri ve  çalışanları, son dönemlerde artan orman yangınlarında zarar gören bölgelere bir nebze destek olmak adına fidan bağışında bulunarak, herkesi bu anlamlı vazifeye davet etti.

Dolce Vita Kır Balo Salonu işletmecisi olan Zafer Acemoğulları; "İşletme müdürlerimize ve personellerimizle birlikte bu anlamlı çalışmayı yapmak gurur verici. Ülkemiz öncelikle Covid sonrasında orman yangınları ve sel felaketleriyle birlikte zor günler geçiriyor. Düğün salonu personelleride bunlardan etkilenen bir kesimde bulunmakta. 16 aydır çiftlerimiz düğünlerini yapamadılar, tüm Türkiye'de çalışan sektördeki personeller evlerine ekmek götürmekte zorlandılar. Şimdi ise yasakların esnetilmesiyle tekrar faaliyete geçsekte yaşanan afet durumları tüm ülkemizi yas'a boğdu. Bizde her vatandaş gibi, emekçi arkadaşlarımızla elimizi taşın altına koymak görevimizdir..." dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?