USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kenan Öztürk adaylığını açıkladı

Öztürk, Gaziantep Sarı Halk Otobüsleri Oda Başkanlığına aday oldu. Gaziantepli hayırsever iş insanı Kenan Öztürk, Gaziantep Sarı Halk Otobüsleri Oda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sarı halk otobüsçülerinin sorunlarının çözümü için emin adımlarla çalışacaklarını söyleyen Öztürk, başkanlık için otobüsçülerden destek istedi.

18-12-2021 16:55
18-12-2021 17:14
GAZİANTEP
Google News
Gaziantepli hayırsever iş insanı Kenan Öztürk, Gaziantep Sarı Halk Otobüsleri Oda Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. 1984 yıldan bu yana sektörde olduğunu ifade eden Öztürk, otobüsçülerin yaşadıkları sorunlara çözüm getirmek için aday olduğunu söyledi. 
“Otobüsçülerin her türlü zararını çözmek için adayım ve 8 tane projem var”
Otobüsçülerin yaşadığı sorunları gidermek için aday olduğunu dile getiren Kenan Öztürk, sorunlara karşı çözüm önerilerinin ve projelerinin olduğunu ifade ederek, “Gaziantep Sarı Halk Otobüsleri Başkanlığına aday oldum. Aday olmamın nedeni Gaziantep’te zarar eden tek esnaf halk otobüsleri arkadaşlarımızdır. Esnafımın mağduriyetini çözmek için her türlü zorluğa varım ve elimden geleni yapmaya hazırım. Bu arkadaşlarımızın mağduriyetini gidermek adına aday oldum. 1984 yılından beri Gaziantep’te otobüsçülük yapmaktayım. Otobüsçü arkadaşlarımın derdini çok iyi bilen biriyim. Bundan dolayı her türlü bilgi birikimimi ve çalışmalarımı otobüsçü arkadaşlarımın adına kullanacağım. Otobüsçülerin her türlü zararını çözmek için adayım ve 8 tane projem var bunları kazandıktan sonra otobüsçü arkadaşlarıma en verimli şekilde sunacağıma söz veriyorum” dedi.
“Başkanlığı sadece bir dönemlik yapacağım”
Projelerini sunmak için bir dönemliğine başkan olmak istediğini söyleyen Öztürk, “Otobüsçü arkadaşlarımın beni bir dönemliğine denemelerini ve projelerimi sunma fırsatı vermelerini istiyorum. O bir dönemden sonra koltuğumu benden sonra gelecek çalışkan arkadaşlarıma bırakacağım. Hiçbir şeyi yarım bırakmayıp bir dönemde bütün sorunları çözeceğime söz veriyorum” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?