USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İzmir'in sporu şahlandı

İzmir'in spor kulüpleri, bu sezon gösterdikleri başarılarla dikkat çekti. Altay, 18 yıl aranın ardından Süper Lig'e yükselirken, Bucaspor 2. Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Pınar Karşıyaka ise Avrupa'da final oynayarak basketbolda önemli bir başarı sağladı.

İzmir'in sporu şahlandı
31-05-2021 15:03
Google News

Sporda 2020-2021 sezonu İzmir kulüpleri için oldukça başarılı geçti. Özellikle futbol ve basketbolda gösterdikleri performansla ön plana çıkan kulüpler, şehrin sporuna önemli katkı sağladı.

Altay 18 yıl aranın ardından Süper Lig'de

TFF 1. Lig'de normalde sezonu 4. bitiren Altay ve 6. sırada bitiren Altınordu, play-off oynamıştı. Play-Off yarı finalinde Altay, İstanbulspor'u, Altınordu ise Samsunspor'u saf dışı bırakarak finale kaldı. Finalde karşılaşan iki İzmir takımının mücadelesinde ise kazanan taraf siyah-beyazlı kulüp oldu. Bu sonuçla Altay, 18 yıl aranın ardından sonra Süper Lig'e yükseldi. İzmir'in Süper Lig'de mücadele eden spor kulübü sayısı 2'ye yükselmiş oldu. Öte yandan elenmesine rağmen Altınordu da öz kaynak sisteminde yetiştirdiği futbolcularıyla sezon boyu gösterdiği mücadele ile takdir topladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?