USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İtalya'da 'insan kasab' lakaplı Cosa Nostra mafya üyesi tahliye oldu

İtalya'da mafyayla mücadele savcısı Giovanni Falcone'a suikast gerçekleştiren ve 14 yaşındaki bir çocuğun cansız bedenin asitte eritilmesi gibi 100'den fazla cinayette parmağı olduğunu itiraf eden mafya üyesi Giovanni Brusca, 25 yıl hapis cezasının ardından tahliye edildi.

İtalya'da 'insan kasab' lakaplı Cosa Nostra mafya üyesi tahliye oldu
01-06-2021 23:51
Google News

İtalya'da mafyayla mücadele savcısı Giovanni Falcone'nun eşi ve korumalarıyla birlikte öldürülmesi, 14 yaşındaki bir çocuğun cansız bedeninin asitte eritilmesi gibi cinayetlere karışan, 100'den fazla cinayette rolü olduğunu itiraf eden "Cosa Nostra" mafya üyesi Giovanni Brusca, 25 yıllık hapis cezasının ardından tahliye oldu. "İnsan kasabı" olarak nitelendirilen 64 yaşındaki Brusca'nın tahliyesi tepkileri de beraberine getirdi.

Öldürülen korumalardan birinin eşi olan Tina Montinaro İtalyan medyasına yaptığı açıklamada, "kızgın" olduğunu dile getirdi. Montinaro, "29 yıl sonra hala katliam hakkındaki gerçeği bilmiyoruz ve ailemi yok eden adam Giovanni Brusca şimdi özgür" ifadelerini kullandı. Öldürülen savcının kız kardeşi Maria Falcone da üzgün olduğunu, ancak yasaların Brusca'ya hapisten çıkma hakkı verdiğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?