USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İşte değişim yaşanacak mahalleler

Mahalleler birleştirildiŞehitkamil Belediyesinin böyle bir karar almasıyla neler olacağı merak ediliyor.

İşte değişim yaşanacak mahalleler
08-08-2021 16:05
Google News

Şehitkamil meclisi dikkat çeken bir karar alarak ilçedeki çok sayıda mahalleyi birleştirdi. 37 mahallede düzenlemeye gidecek olan belediye, mahallelerin birbirine bağlanmasıyla sosyal tesis, okul ve cami konusunda da yaşanan sıkıntının önüne geçilecek. Dikkat çeken mahallelerde yapılan birleştirme meclisten geçerken, en kısa zamanda uygulamaya geçilecek. Emek, Fatih ve Pancarlı Mahalle sınırlarının birleştirildiği kararda bu mahalleler Pancarlı olarak geçecek.
UYGULAMAYA GEÇİLECEK
Meclisten geçen karar ile çok sayıda mahalle birleştirildi. . Emek, Fatih ve Pancarlı Mahalle sınırlarının birleştirildiği kararda bu üç mahalle Pancarlı olarak adlandırılacak. Böylelikle adrese dayalı nüfus sisteminde de okul, sosyal donatı ve sosyal tesislere ulaşımda sıkıntının önüne geçilecek.
İŞTE DEĞİŞİM YAŞANACAK MAHALLELER
1- Sarıgüllük ve Gazi Mahalle sınırları birleştirilmesi ile Sarıgüllük olacak2- Değirmiçem İncilipınar Mahalle sınırları birleştirilmesi ile Değirmiçem olacak3- Yaprak ve Çakmak mahallesi sınırları birleştirilmesi ile Yaprak Mahallesi4-Çıksorut, Girne, Güzelyurt, Yeni Mahalle sınırları birleştirilmesi ile Çıksorut mahallesi 5- Göllüce ve Karaoğlan Mahallesi sınırları birleştirilmesi ile Göllücü Mahallesi6-Gazikent ve Atakent mahallesi sınırları birleştirilmesi ile Gazikent Mahallesi7- Hacıbaba, Mithat Paşa, Hasırcıoğlu ve Çağlayan Mahallesi sınırları birleştirilmesi ile Hacıbaba mahallesi8- Karşıyaka, Aydıntepe, Münif Paşa, Dülükbaba, Nurtepe, Yunus Emre, Göztepe ve Kocatepe sınırları birleştirilmesi ile Karşıyaka9- Kayaönü, Zeytinli ve Hürriyet Mahallesi sınırları birleştirilmesi ile Kayaönü10- Pir Sultan ve Özgürlük mahalle sınırları birleştirilmesi ile Pirsultan Mahallesi11- Sanayi ve Aydınlar mahalle sınırları birleştirilmesi ile Sanayi Mahallesi oldu. Mahalleler birleştirildi 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?