USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul’da sahte Covid-19 ilaç operasyonu: 4,5 milyon TL’lik sahte ilaç ele geçirildi

Maltepe'de etraf kıymeti 4 milyon TL'nin üstünde bulunan ve aralarında covid-19 tedavisinde beğenilen sahte ilaçların bulunduğu operasyonunda 1 zanlı yakalandı. Merdiven altı ve gayrisıhhi şartlarda imal edilen ilaç deposuna meydana getirilen operasyon hatıra ise manşet kamerasına

İstanbul’da sahte Covid-19 ilaç operasyonu: 4,5 milyon TL’lik sahte ilaç ele geçirildi
24-09-2021 12:08
Google News

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri İstihbarat karşı “merdiven altı” ve gayrisıhhi ortamlarda üretildiği belirlenen, aralarında tüketicilere sürmeye hazırladıkları gebe oranda steroid ve Covid-19 tedavisinde beğenilen ilaçlar karşı açık kabiliyetli emek vermek operasyonda 1 ad gözaltına alındı.

Piyasa kıymeti tahminî 4,5 milyon TL mesabesinde bulunan ilaç deposuna meydana getirilen operasyon hatırat ise manşet kamerasına yansıdı.

Daha başlangıçta belirlenen müşterek adrese meydana getirilen baskında meydan kıymeti tahminî 4,5 Milyon TL bulunan Covid-19 tedavisinde beğenilen 24 skor Remdesivir ilaç, 8 bin 638 skor kırcı yağ yakıcı, testesteron hormon takviyesi, kabak maddesi Sibutramin bulunan zayıflatıcı, kilo aldırıcı ve hormon geliştirmeye hadim tablet ve kırcı flacon anabolik steroidler, 83 bin 501 skor yersiz karton kutu, etiket, bandrol, yersiz flacon, 1 kilo Hyaluronik Asit peyda etmek kabil bütün 92 bin 139 skor mahsul ile 1 skor silah ve 10 skor fişek ele geçirildi.

Yakalanan 1 kuşkulu İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifadesi alındı. Şüphelinin polisteki anlatım işlemlerinin bitmeme etmiş olduğu öğrenildi.

Öte taraftan meydana getirilen operasyonda ele geçirilen sahte ilaçlar ahit İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde basına sergilendi.

Selim Bayraktar - İsmet Aktaş - Fırat Sever
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?