USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul'da pompalı dehşeti: 3 yaralı, 3 gözaltı

Kağıthane'de gürültü kavgası sonrası bir grubun kebapçı dükkanını basması sonucu çıkan kavgada, iş yeri sahibi pompalı tüfekle 1'ini kafasından olmak üzere 2 kişiyi yaraladı.

İstanbul'da pompalı dehşeti: 3 yaralı, 3 gözaltı
04-05-2021 12:56
Google News

Kendisinin de göğsünden vurularak yaralandığı olayda yaralılar hastaneye kaldırılırken, 3 şüpheli ise Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Pompalı tüfek ve tabancalar ise ele geçirildi.

Olay, dün saat 21.45 sıralarında Kağıthane Sultanselim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre olaydan bir gün önce Muhammet A. ile Hasan A. gürültü yapmaları nedeniyle küfürleşerek tartıştı. Taraflar konuştuktan sonra barışacak anlaştı. Ancak olay günü Muhammet A'nın akrabaları Şükrü M. (21) ve Enes A. (22) kebapçı iş yerini bastı. İş yerinde çıkan küfürlü tartışma sonrasıyeri sahibi Altan A. (50) pompalı tüfekle Şükrü M.'yi başından Enes A.'yı ise sırtından yaraladı. Yaralanan Enes A.'da yanında getirdiği kurusıkıdan bozma tabancayla ateş ederek Altan A.'yı göğsünden yaraladı. Olayın ardından araya giren Ömer Faruk K. (21) Enes A.'nın elindeki tabancayı alarak, iş yerinde bulunan Abdüssamet A. (21) ve Abdulvahap A. (23) ile birlikte kaçtı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?