USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İsrail'de Covid-19'a karşı alınan önlemler hafifletiliyor

İsrail'de korona virüsün yayılmasını önlemek amacıyla alınan önlemlerin gevşetilmesi kapsamında "Yeşil Pasaport" adlı belgeye sahip olanlar için kültürel ve spor etkinliklerine katılım kapasitesinin arttırılmasına, açık hava fuarları ve turistik mekanların açılışına

İsrail'de Covid-19'a karşı alınan önlemler hafifletiliyor
19-03-2021 15:21
Google News

Dünyada nüfusuna oranla en fazla korona virüs aşısı yapılan ülke olan İsrail'de kısıtlamalar gevşetilmeye devam ediyor. İsrail kabinesi, karantina kurallarından çıkışın 4. aşamasına ilişkin yapılan düzenlemeleri kabul etti. Yerel saatle 17.00'de yürürlüğe girecek olan yeni kurallar, 4 Nisan'a kadar geçerli olacak. Kuralların hafifletilmesinden yalnızca "Yeşil Pasaport" adlı belgeye sahip olanlar faydalanabilecek.

Başbakanlık Ofisi ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan ortak açıklamaya göre, kültürel ve spor etkinliklerine katılımda kapasitenin daha da arttırılmasına, açık hava fuarları ve turistik yerlerin açılışına onay verildi. Kültür ve Spor Bakanı Chili Tropper yeni kararın ardından yaptığı açıklamada, "Bu, kültür dünyası ve İsrail spor dünyası için önemli bir başarıdır" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?