USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İskenderun halkı Gaziantepli Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile gurur duyuyor-

İskenderun’da her mahallede uyguladığı ve yaptığı asayiş çalışmalarıyla vatandaşa büyük güven veren İskenderun Emniyet Teşkilatı Emniyet Müdürü Gaziantepli Nevzat Güneş ile suçlulara göz açtırmıyor.

İskenderun halkı Gaziantepli Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile gurur duyuyor-
23-08-2021 01:52
23-08-2021 02:00
Google News
Asayiş ekipleri, yunuslar, narkotik ve özel harekât polisleriyle birlikte ani baskınlar düzenleyen İskenderun Polisi, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in yönetiminde suçlulara ‘Aman’ vermeyeceği konusunda başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve başladığı ilk günden bu yana hiç durmadan operasyonları bizzat yöneten İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, vatandaşlardan tam not aldı.

İskenderun’da güven ortamını oluşturan ve vatandaşların takdirini kazanan İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve ekibi gece-gündüz demeden çalışıyor.

İskenderun halkının güvenliğini sağlama dışında sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Narkotik başta olmak üzere, Kaçakçılık ve asayiş alanlarındaki başarılarından dolayı İskenderun halkının memnuniyetini kazandı. 
İskenderun halkı sosyal medya mecralarında başarılı İskenderun Emniyet Teşkilatı ve Nevzat Güneş Müdüre memnuniyetlerini göstermek için görsel paylaşımlar yapmaya başladı.

Nevzat Güneş Kimdir?  

Nevzat Güneş, 1972 G.antep ili, Oğuzeli ilçesi, Aşağı Yeniyapan Köyü doğumludur. Çiftçi bir ailenin evladıdır. İlkokulu Aşağı Yeniyapan Köyünde, Ortaokulu Oğuzeli, Doğanpınar Ortaokulu’nda tamamladı. Lise öğrenimi ise G.antep Ticaret Lisesi’nde sürdürdü ve bu liseden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Polis Eğitim Merkezi’nde öğrenime devam etti. İstanbul Polis Eğitim Merkezindeki eğitimi sonrası, Komiser Muavini rütbesiyle, Şanlıurfa ili, Suruç ilçesinde ilk görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Kilis, Mardin Midyat, Hatay Reyhanlı ve G.antep’te görev yaptı. Nevzat Güneş, G.antep görevi sırasında, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etti.

G.antep’deki görevini tamamladıktan sonra yeni görev yeri olan İskenderun’da, 17 Eylül 2019 tarihin de, İskenderun Emniyet Müdürü olarak hizmet vermeye başladı. Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, 30 Haziran 2020 tarihinde, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne yükseldi. Nevzat Güneş, halen İskenderun Emniyet Müdürü olarak görevinin başındadır. Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, evli olup, üç evlat sahibidir.                                                                                                                                                                                                                      
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?