USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İranlı General Süleymani ve El-Mühendis için Bağdat'ta anma töreni

Geçtiğimiz yıl 3 Ocak'ta ABD tarafından düzenlenen operasyonla öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile Haşdi Şabi Örgütü Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi El-Mühendis, ölümlerinin yıldönümünden bir gün önce Irak'ın başkenti Bağdat'

İranlı General Süleymani ve El-Mühendis için Bağdat'ta anma töreni
03-01-2021 01:16
Google News
Irak'ın başkenti Bağdat'ta Haşdi Şabi örgütü, geçtiğimiz yıl 3 Ocak'ta Uluslararası Bağdat Havalimanı yakınlarında öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile Haşdi Şabi Örgütü Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi El-Mühendis için anma töreni düzenledi. Geniş çaplı güvenlik önlemleri altında düzenlenen törene örgüt yetkilileri ve destekçileri katıldı. Süleymani, El-Mühendis ve korumalarının öldürüldüğü yerde düzenlenen törende ABD aleyhine sloganlar atıldı.

Törende konuşama yapan Haşdi Şabi Örgütü Başkanı Falih Feyyaz, İranlı General Süleymani ile El-Mühendis'in çizdikleri yolda devam edeceklerini vurgulayarak, “Cihat ve fedakarlık yolu uzun bir yoldur. Bizi yetiştirdiğiniz yolda devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?