USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İnternet arızasını gidermeyen Türk Telekom'a tepkiler dinmiyor

Mega Haber'in 'İnterneti bağlanmayan aile Türk Telekom'a isyan etti' başlıklı haberinden sonra aynı mağduriyeti birçok ailenin ve öğrencinin yaşadığı ortaya çıktı.

İnternet arızasını gidermeyen Türk Telekom'a tepkiler dinmiyor
17-12-2020 14:22
Google News
Mega Haber'in haber merkezine ulaşan bir aile daha internet arızası nedeniyle mağdur olduklarını ve çocuklarının bu nedenle ödevlerini yapamadığını aktardı. Türk Telekom'u defalarca aradıklarını hatta bizzat gidip arıza giderilmesi için başvuruda bulunduklarını belirten aile, tüm çabalarına rağmen sürekli olarak oyalandıklarını, arızanın henüz giderilmediğini ifade etti.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Saçaklı Mahallesi Saçaklı Caddesi No 35'te yaşayan ailenin 3 çocuğu var. Biri liseye geçen, biri 6. diğeri ise 1.sınıfa giden çocukların koronavirüsten dolayı ödevlerini internet üzerinden yapmaları gerekiyor; fakat kopan internet kablosundan dolayı internet tamamen kesilmiş durumda.

Bir aydır internetlerinin kesik olduğunu belirten aile, aynı sorunu yalnızca kendilerinin değil tanıdıkları birçok ailenin yaşadığını söyledi. Hem SMS ile hem de arayarak sorunu Türk Telekom'a  bildirdiklerini ifade eden aile kendilerine sorunun giderileceğine dair dönüş yapıldığını fakat şu ana kadar arızanın giderilmediğini belirtti.

Ailenin aktardıklarına göre; geçtiğimiz günlerde mahallede oturan birkaç kişi bir araya gelerek Türk Telekom'a gitti. Yetkililer arızayı giderecek ekibin 3 gün içinde geleceği sözünü verdi; fakat bir hafta geçmesine rağmen mahalleye Türk Telekom'dan gelen giden olmadı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?