USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ING’lilere dört yeni esnek çalışma modeli

Çalışanlarına uzaktan ve esnek çalışma modelleri sunan ING Türkiye, sektörde bir yeniliğe imza atarak mevcut modellerine ek dört yeni çalışma modeli daha geliştirdi. Bu modeller; tamamen uzaktan çalışma, ayın bir haftası uzaktan çalışma ve haftada üç veya dört gün çalış

ING’lilere dört yeni esnek çalışma modeli
12-11-2020 23:36
Google News

Çalışanlarının iş ve özel hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefleyen ING Türkiye, esnek çalışma modelleri sunan Flex ING uygulamalarının kapsamını genişleterek bankacılık sektöründe bir yeniliğe imza attı. Çalışanların kendilerine ve sevdiklerine daha fazla zaman ayırmalarını, bununla birlikte kişisel ve mesleki gelişim alanındaki potansiyellerini ortaya çıkarmalarını hedefleyen dört yeni model, 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla kalıcı olarak uygulanmaya başlayacak.

Tamamen uzaktan çalışma imkanı
Verilen bilgiye göre, bankanın yenilikçi çalışma modelleri arasında yer alan Flexi 365, İstanbul’daki Genel Müdürlük ve Kahramanmaraş’taki Operasyon Merkezi’nde işlerinin doğası ve regülasyonlar izin verdiği kapsamda uygun olan tüm çalışanlara yönelik bir uygulama. Faaliyet gösterdiği iş kolu ve görevi uygun olan banka çalışanlarının, diledikleri takdirde haftanın 5 günü uzaktan çalışabilecek. İş hayatındaki sınırları kaldıran bu model ile bulundukları şehir fark etmeksizin yeteneklere ulaşılması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?