USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İBB, alternatif güzergahları dikkate almadan Bahçeşehir'i trafiğe mahkum etti

Bahçeşehir'de, İBB'nin alternatif bir yol açamadan TEM otobanına bağlanan yolu kapatması ulaşımda büyük problemlere neden oldu. Sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Şeffaf Kürsü programında ilçe sakinlerinin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Başakşehir Belediye Başka

İBB, alternatif güzergahları dikkate almadan Bahçeşehir'i trafiğe mahkum etti
22-03-2021 01:26
Google News
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanan Şeffaf Kürsü programında ilçe sakinlerinin sorularına cevap verdi. Programda, Bahçeşehir'de son dönemde yaşanan trafik yoğunluğu en çok sorulan soruların başında yer aldı. Başakşehirliler, Bahçeşehir'i TEM otobanına bağlayan Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi ve Bahçeşehir yan yolun bir kısmının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kapatılmasından dolayı mağdur olduklarını dile getirdi.

“İBB'yi geçen alternatif güzergah konusunda uyardık”

İBB yönetimi tarafından 3 ay boyunca kapalı kalacağı söylenen yol ile ilgili soruları yanıtlayan Başkan Yasin Kartoğlu, “Kapatılan yol, özellikle son bir haftadır şikayet aldığımız yerlerden birisi haline geldi. Bildiğiniz gibi orada İBB yönetimi tarafından bir yol inşaatı başlatıldı. Başakşehir Belediyesi olarak, inşaat başlatılmadan önce ve geçen yıl, alternatif bir güzergâh oluşturulmadan çalışmanın başlamaması gerektiği yönünde uyarılarda bulunduk” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?