USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hırsızların yeni gözdesi: Rögar kapakları

Karataş Mahallesi’nin en işlek noktalarından birinde rögar kapakları hırsızların radarına takıldı. Hırsızlar mahallenin altyapısına dadanıp kapakları çalarken, mahalleli kendi yöntemleriyle güvenlik önlemi aldı.

Hırsızların yeni gözdesi: Rögar kapakları
28-12-2021 19:26
28-12-2021 19:31
GAZİANTEP
Google News

Şahinbey İlçesi Karataş Mahallesi 103375 nolu sokak üzerinde bulunan rögar kapakları hırsızların gözdesi oldu. Mahallenin en işlek noktalarından olan sokakta gece yarısı çalınan rögar kapağı sebebiyle mahalleli olası bir kazayı önlemek için kendi yöntemleriyle çözüm buldu. Derinliği bir metreyi aşan ve içerisinde kabloların yer aldığı kuyuya çocukların ve yaşlıların düşmemesi için kasa ile önlem alındı.

RÖGAR KAPAĞI YERİNE KASA KONULDU

Mahalle sakinleri önce çalışma yapıldığı için kapağın kaldırıldığını düşündüklerini fakat günlerce beklemelerine rağmen kapağın kapatılmadığını aktardı. Rögar kapağının çalındığını anlayan mahalleli, çocukların ve yaşlıların karanlıkta kuyuya düşmesini önlemek için kasa koyduklarını belirtti.

KAMERALARA RAĞMEN ÇALINDI

Güvenlik kameralarının yer aldığı bölgede araçların park halinde bulunması sebebiyle kör nokta oluşturabileceğini belirten mahalleli, hırsızların kilolarca ağırlıktaki rögar kapaklarını nasıl çalıp götürdüğünü anlayamadı. Mahalleli yetkililerin bir an önce yeni bir kapak ile kuyuyu kapatmasını talep etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?