USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Haziran ayında TV+'ta dünyaca ünlü yapımlar yayınlanacak

Dijital televizyon platformu TV+, yaz mevsimini ünlü yapımlarla karşılıyor. Haziran ayında TV+'ta yayınlanacak filmler arasında ‘Tenet', ‘Scoob!', ‘Jexi', ‘The Emoji Movie', ‘Sytem Crasher', ‘Heroic Losers', ‘Life in a Year', ‘The Bookshop', ‘Going in Style' ve

Haziran ayında TV+'ta dünyaca ünlü yapımlar yayınlanacak
02-06-2021 17:17
Google News

Dijital televizyon platformu TV+, Mayıs ayını da ekran tutkunlarının ilgisini gördü. Mayıs ayında dijital televizyon platformunu en fazla izleyen şehirler İstanbul olurken; onu sırasıyla Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır ve Kayseri takip etti.

Mayıs ayında dijital televizyon platformunda en çok izlenen yapımlar, dünyanın karşılaştığı tehdide karşı güçlerini birleştirmek zorunda olan kahramanların verdikleri mücadeleyi anlatan ‘Avengers' serisinden ‘Endgame', Vikingler ve vahşi ejderhaların dünyasında geçen bir macera filmi ‘Ejderhanı Nasıl Eğitirsin' ve hayatlarına yeni bir yön vermeye çalışan gençlerin arkadaşlarını kurtarabilmek için kendilerini bir oyunun içinde bulmalarını konu alan ‘Jumanji: Yeni Seviye' oldu. Kaşıktan yapılma Forky'nin oyuncak olduğunu kabul etmemesini ve yaşadıklarını anlatan ‘Oyuncak Hikayesi 4', yıllardır çocukların severek izlediği Şirinler serisinin ‘Kayıp Köy' filmi de Mayıs ayında en fazla izlenen filmler arasında yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?