USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Hasan Çoban Tiktok'da ilk mavi tik alan Gaziantep'li oldu

Gaziantepli ünlü şarkıcı Hasan Çoban tiktok sosyal medya uygulamasından mavi tik alan ilk Gaziantepli olduğunu açıkladı.

Hasan Çoban Tiktok'da ilk mavi tik alan Gaziantep'li oldu
25-02-2021 15:34
Google News
Yıllardır yaptığı şarkılarla, ulusal çapta çok büyük beğeniler toplayan Gaziantep'li şarkıcı Hasan Çoban, sosyal medya uygulaması tiktok'ta paylaştığı içeriklerle ve eriştiği kullanıcı sayısıyla mavi tik almaya hak kazanan ilk Gaziantep'li oldu.

Şarkılarıyla Gaziantep kültürünü, eserlerini, bestelerini başarıyla icra eden sanatçı son dönemlerde sosyal medya uygulamalarıyla yakından ilgilenmekte.

İnstagram, Facebook, Youtube ve Tiktok uygulamalarını çok aktif şekilde kullanan sanatçı yaptığı eserleri içerikleri burada paylaşarak gündemden düşmüyor. Gaziantep geleneklerini yansıtan sanatçı tiktok'da paylaştığı içeriklerle kullanıcıların büyük beğenisini topluyor, milyonlarca erişime sahip olan sanatçı tiktok'dan mavi tik alma hakkına sahip oldu.

Hasan Çoban, 1987 yılında Gaziantep'te doğdu, babası o dönemler usta müzisyenlerinden Fevzi Çoban'dı 2003 yılında Utan adlı ilk albümüyle piyasada büyük bir beğeni toplamıştı. Sanatçı yaptığı eserlerle ve albümlerle Gaziantep'lilerin göz bebeği durumunda.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?