USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GTB Başkanı Tiryakioğlu, Polis Haftası’nı kutladı

GTB Başkanı Tiryakioğlu, yayımladığı kutlama mesajında, Türk Polis Teşkilatının 171 yıldır iç güvenliğin teminatı ve koruyucusu olarak halkın takdirine mazhar olmuş ulvi bir görevi üstendiği ifade etti.

GTB Başkanı Tiryakioğlu, Polis Haftası’nı kutladı
08-04-2016 12:53
Google News
Emniyet teşkilatının vatandaşların can ve mal güvenliğini koruyarak, huzur ve güven ortamı içerisinde hayatlarını sürdürebilmesi için asırlardır özverili bir şekilde görev ifa ettiğini vurgulayan Tiryakioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

’"

“Kurulduğu 10 Nisan 1845 yılından bu yana devletin bölünmez bütünlüğü ve bekası için mesai mefhumu gözetmeksizin üstün hizmet anlayışıyla fedakârca çalışan kahraman polislerimiz, bu uğurda gerektiğinde canlarını ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmemiştir. Toplumumuzun huzur ve refahının en büyük teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, millet ve bayrak sevdasıyla yürüttüğü bu kutsal görevinde halkımızın büyük sevgisine ve teveccühüne nail olmuştur. Hukukun üstünlüğünü ön planda tutarak, insan hak ve özgürlüklerine saygılı bir şekilde başarılı çalışmalara imza atan polis teşkilatımızın bundan sonra da mazlum ve mağdurların yanında yer alacağına inancımız tamdır. Milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olan polislerimizi her zaman minnet ve şükranla hatırlamak bizler için her şeyden önce bir vicdan borcudur. Bu vesileyle, görevi başında şehit düşen tüm kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Köklü geçmişi şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarının bu özel gününü kutluyorum.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?