USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GSO’ya 1’incilik ödülü

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi projesi, 19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödül Töreni’nde, Kurumsal Sorumluluk-Eğitim kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

 GSO’ya 1’incilik ödülü
11-03-2021 22:07
Google News

GSO’nun sosyal medya hesaplarında şu mesaj yayımlandı:
“19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödül Töreni’ni organize eden TÜHİD başta olmak üzere törende emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
GSO Mesleki Eğitim Mer. projemiz ile tüm kurumların ve organizasyonların özellikle işyerleri ile iş birliği içerisinde istenilen niteliklerde kalifiye meslek elemanının yetiştirilmesini mümkün kılıyoruz.”
KONUKOĞLU İLE ÜNVERDİ
GSO Başkanı Adnan Ünverdi ise şu açıklamayı yaptı:
“19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödül Töreni’nde Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi projemiz, Kurumsal Sorumluluk-Eğitim kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştür. Ödülü Meclis Başkanımız Sn. Adil Sani Konukoğlu ile birlikte aldık.
Bizleri bu anlamlı ödüle layık gören TÜHİD’e ve emeği herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Projemiz ile şehrimiz ve ülkemizi daha ileriye taşımayı amaçladık. Hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?