USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Giresun'da her yer yeşil-beyaz bayraklarla donatıldı

GZT Giresunspor, TFF 1. Lig'de uzun süredir liderliğini korurken Giresun'da herkesi şampiyonluk heyecanı sardı. Her cadde ve sokakta yeşil-beyaz bayraklar dalgalanıyor.

Giresun'da her yer yeşil-beyaz bayraklarla donatıldı
28-03-2021 20:31
Google News

TFF 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan GZT Giresunspor, şampiyonluğa en yakın takım olarak mücadelesini sürdürüyor. 1977 yılında Süper Lig'e vedan GZT Giresunspor, 44 yıl aradan sonra Süper Lig'e yaklaşmanın heyecanı içerisinde. Geçtiğimiz hafta ligin önemli takımlarından olan ve ikinci sırada bulunan Yılport Samsunspor'u mağlup eden Çotanaklar, en yakın rakibine 5 puan fark attı.

Giresunspor taraftarları 1977 yılından bu yana geçen 44 yılda takımın Süper Lig'e ilk defa bu kadar yaklaşması nedeniyle büyük bir heyecan içerisindeler. İl genelinde tüm cadde ve sokaklar ile birçokyeri yeşil-beyaz bayraklarla donatıldı. Ayrıca aydınlatma direkleri de Giresunsporlu futbolcuların fotoğraflarıyla süslendi. Esnaflar ise bu durum karşısında hem şampiyonluğa yaklaşmanın heyecanını yaşarken hem de artan bayrak siparişlerinden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?