USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Giresun’a bileniyorlar

Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin son haftasında deplasmanda Trabzonspor’a mağlup olan Gaziantep Basketbol, bu hafta sahasında oynayacağı Yeşilgiresun Belediyespor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Giresun’a bileniyorlar
21-03-2018 15:46
Google News
Ligin İkinci yarısında verilen arayı iyi değerlendiren Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz ligde çıktığı son 3 karşılaşmanın 2’sini kazanarak rahat bir nefes alsa da geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyet moralleri bozdu. Ligde bu hafta sahasında Yeşilgiresun’u konuk edecek olan Gaziantep Basketbol bu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Antrenman öncesinde oyuncuları ile bir görüşme yapan Koç Nenad Markovic, oyuncularından Trabzonspor maçını unutmalarını istedi. Anterman öncesinde oyuncularına Yeşilgiresun maçına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Koç Markovic, “Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında şanssız bir mağlubiyet aldık. Artık o maçı unutmanızı istiyorum. Ligde her maç zor geçiyor. Ama biz iyi bir takımız. Bu hafta belki de sezonun en kritik maçlarından birisini oynayacağız. Alt sıradaki rakiplerimizden Yeşilgiresun’u mağlup ederek rakibimize karşı avantaj yakalamamız lazım. Sizler bu maçtan alnınınzın akıyla çıkacaksınız. Bundan eminim. Kendi basketbolumuzu oynadığımız takdirde sahadan gülen tarafla ayrılan taraf biz oluruz” dedi.

 

Öte yandan Bosnalı çalıştırıcı antrenmanı sık sık yarıda keserek oyuncularını uyardı. Antrenmanda oyuncularının yaptığı hataları teker teker anlatan Markovic, bu hataları maçlarda yapmamaları gerektiğini dile getirdi. Temsilcimiz kritik Giresun maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devem edecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?