USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Muş'a yatırım müjdesi

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Muş'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençler için spor tesisleri ve yatırımları artıracaklarını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Muş'a yatırım müjdesi
24-05-2021 01:17
Google News

Şırnak'taki temaslarının ardından havayolu ile Sultan Alparslan Havalimanına gelen Bakan Kasapoğlu, Muş Valisi İlker Gündüzöz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve kurum amirleri ile partililer tarafından karşılandı.

Buradan Muş Valiliğine geçen Kasapoğlu, şeref defterini imzalayarak toplantı salonunda düzenlenen il değerlendirme toplantısına katıldı. Bir süre burada brifing alan Bakan Kasapoğlu, sırasıyla Muş Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığı ve kale parkında sporcularla bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, daha sonra Murat Nehri Su Sporları Merkezi Proje alanında incelemelerde bulunarak, gençlerle buluştu. Burada gençlerle sohbet eden Kasapoğlu, talep ve önerileri not alarak çözüm üreteceklerini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?