USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu, Milli sporcularla bir araya geldi

Tokyo 2020'ye 100 Gün Kala' etkinliğinde milli sporculara seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Sizler size inananları, hocalarınızı, ailelerinizi, bütün milletimizi gururlandırdınız. İnanıyorum ki Tokyo 2020'de de elinizden gelenin en iyisini yapacaksı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu, Milli sporcularla bir araya geldi
14-04-2021 21:16
Google News

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 'Tokyo 2020'ye 100 Gün Kala' etkinliğine katıldı. Canlı konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıya paralimpik masa tenisçi Abdullah Öztürk, güreşçi Rıza Kayaalp, artistik jimnastikçi İbrahim Çolak, boksör Buse Naz Çakıroğlu ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener de katıldı.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na 100 gün kaldığını hatırlatarak milli sporculara seslenen Bakan Kasapoğlu, "Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları bir sporcu için önemli bir seviye. Her sporcu bu organizasyona katılarak ülkesini temsil etmeyi hayal eder. Bu hedefle kendini yetiştirir. Sizler bu süreçlere gelene kadar çok alın teri döktünüz, çok gayret gösterdiniz. Pek çok önemli işe imza attınız. İstiklal Marşımızı dünyanın dört bir tarafında okuttunuz. Şanlı bayrağımızı gururla dalgalandırdınız. Kırdığınız rekorlar, kazandığınız madalyalar, ortaya koymuş oldunuz mücadelelerle spor tarihimize zenginlik, gelecek nesillere örnek oldunuz. Sizler size inananları, hocalarınızı, ailelerinizi, bütün milletimizi gururlandırdınız. İnanıyorum ki Tokyo 2020'de de elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız, göğsümüzü kabartacaksınız" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?