USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazişehir’de bir transfer daha!

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk provasıyla yola çıkan Gazişehir Gaziantep, transferlerine devam ediyor. Kırmızı - siyahlı ekibin son olarak, Göztepe forması giyen genç oyuncu Enes Durmuş’la anlaştığı öne sürüldü.

Gazişehir’de bir transfer daha!
28-07-2018 14:54
Google News
Transfer dönemine hızlı başlayan, Poepon ve Chabbi transferleriyle dikkat çeken Gazişehir kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor. Yeni seozn hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürenve teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın raporları doğrultusunda kadro yapılanmasını sürdüren Gazişehir, genç oyuncularla sözleşme imzalıyor.

Yeni sezonda fizik gücü yüksek ve enerjik bir takım kurmak isteyen Gazişehir U21 Milli Takımı’nın da formasını giyen Göztepeli futbolcu Muhammet Enes Durmuş’u renklerine bağladı.

Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve Beşiktaş U19 takımında da top koşturan Enes Durmuş, şimdiye kadar çıktığı 24 karşılaşmada 3 gol atıp 2 de asist yaptı. Orta sahanın solunda, ortasında ve sağında oynayabilen genç oyuncu 14 Temmuz 2017’de 100 bin Euro karşılığında Beşiktaş’tan Göztepe’ye transfer olmuştu.

kaynak: gaziantep27
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?