USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazişehir tranfere doymadı!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Gazişehir Gaziantep Nijeryalı futbolcu Femi Emmanuel Bangoun’u da kadrosuna kattı.

Gazişehir tranfere doymadı!
26-06-2018 09:34
Google News
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada 25 yaşındaki hücum futbolcusu Femi Emmanuel Bangoun’la da anlaşmaya varıldığı bildirildi. Bangoun hakkında verilen bilgide ise şu ifadeler yer aldı:



"27 Aralık 1992 yılında Nijerya’nın Kaduna şehrinde dünyaya gelen Bangoun, futbola da doğduğu şehrin takımı olan Kaduna United’da başladı. Sağ ve sol kanatta forma giyebilen Femi Bangoun, yüksek hızı ve top tekniğiyle dikkat çekiyor. Kariyerinde Olhanense, Farense ve Belenenses gibi Portekiz Ligi takımlarında da forma giyen başarılı futbolcu, 185 resmi karşılaşmada forma giyerken 10 gol atıp 17’de de asist yapma başarısı gösterdi.  "


Transferler hakkında açıklamalarda bulunan GFK Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni transferlere yaptığı konuşmada futbolcularına olan güvenlerinin sonsuz olduğunu ve yeni sezonda Gaziantep şehrini hak ettiği yer olan Süper Lig’e çıkaracaklarına inandığını vurguladı.


Oyuncuların giyecekleri formalar belli oldu!


Mahmut Bilir : 42

Rıdvan Şimşek: 25

Yalçın Kılınç: 5 

Balogun: 21


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?