USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te ünlü iş adamı FETÖ’den tutuklandı

Gaziantep’te FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ünlü iş adamlarından biri tutuklanırken diğer 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep’te ünlü iş adamı FETÖ’den tutuklandı
06-06-2017 14:59
Google News
 Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri FETÖ soruşturması kapsamında Gaziantepli 4 iş adamına operasyon düzenledi. Operasyonlarda, Gaziantepli ünlü bir halı firmasının sahibi Salih K., ünlü bir battaniye firması sahibi Hayri Y., özel bir hastanenin ortağı olan Dr. Mahmut K. İle FETÖ’nün yurtdışındaki okullarına finans desteği sağladığı iddia edilen Mustafa K. Gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan 4 iş adamı sağlık kontrollerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Mustafa K. Mahkeme tarafından tutuklanırken, Dr. Mahmut K., Salih K. Ve Hayri Y. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10 MİLYON DOLARLIK VURGUN

Bu arada, Gaziantepli ünlü bir halı firmasının sahibi olan Salih K.’nın aynı zamanda Kimse Yokmu Derneği başkanlığı yapmış ve FETÖ’nün dernekler imamı olduğu belirtilen Mehmet K.’nın yeğeni olduğu ortaya çıktı. Mehmet K.’nın Gaziantep’te tekstil piyasasını 10 milyon dolar dolandırarak Amerika’ya kaçtığı ve bu paraları FETÖ’ye aktardığı iddia ediliyor.

memohaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?