USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te hastanede büyük panik! Kalp hastasını canlı bomba sandılar

Göğsüne kalp ritmini ve tansiyonunu ölçmek için takılan Holter cihazı ile Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne gelen genç aniden yere düşünce çevredekiler cihazı bomba sanarak büyük panik yaşadı.

Gaziantep’te hastanede büyük panik! Kalp hastasını canlı bomba sandılar
09-03-2018 11:01
Google News
Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kalp hastası olduğu belirtilen ve adı öğrenilemeyen 25-30 yaşlarındaki bir kişi göğsüne günlük yaşamda kalp ritmini ve tansiyonunu ölçmek için takılan Holter Cihazı ile muayene için hastaneye geldi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ


Hastane girişinde fenalaşarak yere yığılan gence müdahale etmek isteyen bir kişinin cihaza bağlı kabloları görerek canlı bomba olduğunu düşünmesi ve  ’canlı bomba’ diye bağırması üzerine hastanede büyük panik yaşandı.

’"

Çevredekiler, hastaneden çıkmak için bir birlerini ezerken,  yere düşen hasta adam ise yaşanan panik nedeniyle korkarak bayıldı. Hastanedeki sağlık çalışanlarından birisinin, hasta adamın üzerindeki kabloların Holter Cihazı’na bağlı olduğunu fark etmesiyle yaşanan panik son buldu. Yerde ilk müdahalesi yapılan hasta adam tedavi için Acil Servis’e götürüldü.

Yaşanan olaylar ise hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde adamın yere yığılması ve sonrasında yaşanan panik anları yer aldı.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?