USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor BEKLEMEDE!

Süper Lige veda eden ve yeni sezonda TFF 1. Lig’inde mücadele edecek olan Gaziantepspor, dört gözle Süper Lig’in 21 takıma çıkmasını bekliyor. TFF’nin yapacağı toplantı sonrasında buradan çıkacak olan karar Kırmızı-siyahlı takımın kaderini belirleyecek. Eğer ki, Süper Lig 21 takımlı bir lig olması halinde Gaziantepspor’u güneşli günler bekliyor.

Gaziantepspor BEKLEMEDE!
08-06-2017 10:30
Google News
KULÜPTE SESSİZLİK HAKİM

Gaziantepspor 27 yıl aradan sonra veda ettiği Süper Lig’de Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil etmesinden sonra kesin olarak küme düştü. Yeni sezonda TFF 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Gaziantepspor’da şu sıralarda ise sessizlik hakim. Tüm gözler TFF’nin bu hafta yapacağı toplantıda ligin 21 takıma çıkıp çıkmaması konusunda alacağı karara çevrildi.

YA OLMAZSA…..

İşte tüm ayrıntı bu sorunun altında yatıyor. Gaziantepspor camiasının dört gözle beklediği kararın olumsuz çıkması durumunda Kırmızı-Siyahlı yöneticiler radikal kararlar alacaklar. Gaziantepspor’un geleceği için tarihi bir karara imza atmaya hazırlanan yöneticiler, öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu’ndan çıkacak kararı beklemeye geçtiler.

21 TAKIM OLURSA, BORÇ SIFIR OLACAK

Gaziantepspor’un dört gözle beklediği 21 takım kararı sonrasında TFF böyle bir karar almasıyla birlikte Kırmızı-siyahlı takımın borcu sıfırlanacak. Yeni sezonda 100 milyon TL’ye yakın paranın geleceği Süper Lig’de Gaziantepspor, borçsuz bir şekilde lige başlayacak. Şimdi tüm spor kamuoyu, yarın yapılacak olan Federasyon toplantısını beklemeye başladı.

olaymedya
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?