USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
11-06-2018 09:33
Google News
PUSULA

YILLARDIR BEKLİYORDUK

Gazianteplilerin ve bölge halkının yıllardır beklediği Gaziantep Havalimanı’nın yıllık 5 milyon yolcu kapasiteli terminal binasının temeli, atıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da katıldığı temel atma töreninde işin 600 günde tamamlanacağı açıklandı. Böylece Gaziantep Havalimanı körük sistemine sahip yeni iç hatlar terminaline ve yenilenmiş dış hatlar terminaline sahip olacak.

TELGRAF

HEDEF 10 MİLYON

Gaziantep Havalimanı terminal binası temel atma töreni Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Gaziantep Havalimanı terminal binası temel atma töreni Bakan Arslan ve Bakan Gül’ün katılımıyla gerçekleşti. Adalet Bakanı Gül, Gaziantep’e önemli bir yatırım yaptıklarını belirtirken, Bakan Arslan ise, Gaziantep’e 15 yılda 30 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını ifade etti. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep’e çok önemli bir yatırım yaptıklarını belirterek, “Bugün Gaziantep’imiz için çok önemli yatırımların açılışı ve temel atma törenleri için bir araya geldik. Az önce izlediğimiz köprülü kavşak Gaziantepliler için hizmete açıldı bununla birlikte 5 kavşak hizmetinize açıldı.

HAKİMİYET

BÜYÜKŞEHİR’DEN ESNAFA DEV ADIM

Şahinbey’in Karatarla Mahallesi’nde yerleşik binin üzerinde trikotajcı esnafı Büyükşehir Belediyesinin attığı önemli adımlar doğrultusunda Bayramlı Mahallesi’ne taşınacak. Gaziantep Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı proje Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından kabul gördü. Şahin, trikotajcı esnafının Bayramlı Mahallesi’nin olduğu bölgeye taşınacağını açıkladı. Esnafın Karatarla Mahallesi’nden taşınmasının ardından insan yoğunluğunun yüksek olduğu bölge nefes alacak.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?