USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
09-12-2017 09:27
Google News
PUSULA

ALKIŞLAR ŞAHİN’E

Başarılı çalışmalarıyla Türkiye genelindeki ödüllere ambargo koyan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ORC Araştırma Şirketi tarafından 30 büyükşehir belediye başkanı arasında ilk sırada yerini aldı.

TELGRAF

GAZİANTEP AYAKTA

Türkiye’nin dört bir yanında devam eden Kudüs protestolarından biri de Gaziantep’te yaşandı. Cuma namazı çıkışı konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Kabe imamına tepki göstererek, "Kabe imamı bile Amerika ve İsrail’in güzel işler yaptığını söylüyor, Allah sizi kahretsin’’ dedi.

GAZİANTEP27

ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ

Gaziantep’te dün meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem, gözleri bir kez daha olası bir depremde deprem toplanma alanları ve sahra hastanesinin neresi olduğuna çevirdi.

EKSPRES

"ADLİYELERDE AĞIR İŞ YÜKÜ VAR"

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ceza Mahkemesi Uzlaştırma” konulu eğitim seminerinde konuşan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, “Adliyeye gelen iş yükünün azaltılması yöntemlerinden birisi olan Uzlaşma Komisyonu’nun çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Adliyelerde ağır bir iş yükü var” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?