USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
23-11-2017 09:27
Google News
PUSULA

SORUNLAR YAMAYLA AŞILMAZ

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Türk, Gaziantep’in uzun zamandır iyi yönetilmediğini savundu. Türk, “Gaziantep’in çok önemli sorunları var. Yöneticiler kentteki sorunlar için etkin çözümler üretemiyor. Yama ile kenti yönetmeye çalışıyorlar. Kent yamalı bohçaya döndü. Artık köklü çözümler lazım. Yamayla şehir yönetilmez” dedi.

TELGRAF

İSTİFA ENDİŞESİ

2 Aralık tarihinde Gaziantep il kongresini yapmaya hazırlanan CHP’de toplu istifalar yaşanacağı iddia edildi. İstifaya hazırlanan CHP’lilerin seçim sonuçlarını bekledikleri ve istedikleri sonucun çıkmaması halinde istifa dilekçelerini hazırladıkları belirtildi.

GAZİANTEP27

AYIP HEM DE BİN KERE AYIP

Okulun sahip çıktığı 28 yetim çocuğun resimlerinin de olduğu bilgileri ve belgeleri çerçeveleterek sınıfların girişine asıldı. Okul müdürü, aynı zamanda Eğitim Bir Sen Şahinbey Temsilcisi olan Mehmet Kartal, büyük tepki çeken bu olayı övünerek sosyal medya hesabından bile paylaştı. Duruma tepki gösteren CHP Şahinbey Belediye Meclis üyesi Uğur Kalkan, "Yetkilileri göreve davet ediyorum. Bu ayıba son verilmesini istiyorum" dedi.

EKSPRES

12 DAKİKADA 3 DOLGU YAPILIYOR

Gaziantep-Kilis Tabipler Odası Başkanı Hasan Karabay, Diş Hekimlerinin sorunlarına ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde çalışan Diş Hekimlerinin çalışma koşullarına değinen Karabay, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde şuanda 200 tane diş hekimi var. bu 200 diş hekimi, günde en az 40 hastaya bakmak zorunda bırakılıyor. İddia ediyoruz ki bu hekimlerin 12 dakikada 3 tane dolgu mecburiyeti var. Devlet, özel sektör ile yarış içerisinde” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?