USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
03-11-2017 09:18
Google News
PUSULA

GENEL MERKEZ TALİMATIYLA

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Ak Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in istifası ile ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

TELGRAF

İKTİDARDA 15 YIL

Ak Parti, bugün iktidara gelişinin 15. yılını kutluyor. 2002 yılından bu yana tek başına iktidar olan Ak Parti ile ilgili sokağın nabzını tuttuk. Çoğu vatandaş iktidarın devam etmesini isterken beklentilerini de sıralıyor. Beklentilerin büyük bir bölümü ise ekonomik.

GAZİANTEP27

TALİMATLI AÇIKLAMA

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Fatma Şahin’in istifa ettirileceği iddialarıyla ilgili ikinci kez basın toplantısı düzenledi.A+A- İlk iddialar ortaya atıldığında genel merkezi aradığını ve dedikoduları sorduğunu, onlarında böyle bir şey yok dediğini söyleyen belirten Özkeçeci, "Ancak bu kez ortaya atılan iddialarla ilgili Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya beni aradı ve talimat verdi. Basın toplantısı düzenle ve böylebir şey yok de dedi. Sayın Fatma Şahin görevinin başındadır ve başında kalacaktır" dedi.​

EKSPRES

"ŞAHİN, GÖREVİNİN BAŞINDA"

Ak Parti Gaziantep İl Binası’nda basın mensupları ve partililer ile bir araya gelen İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in görevinden alınacağına yönelik olarak ortaya atılan iddiaları bir kez daha yalanladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?