USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
31-10-2017 09:25
Google News
PUSULA

DEĞİŞİM ŞART

Gaziantep, Türkiye’nin en yoğun trafiğine sahip 7’inci şehir oldu. Trafik yoğunluğu bakımından dünyanın 116 şehri olarak tescillenen Gaziantep’in trafik sorunu çözüm bekliyor. Gaziantep, Türkiye’nin en yoğun trafiğine sahip 7’inci şehir oldu. Trafik yoğunluğu bakımından dünyanın 116 şehri olarak tescillenen Gaziantep’in trafik sorunu çözüm bekliyor. Yapılan birçok yeniliğe rağmen istenilen çözüm kavuşturulamayan kent trafiği için köklü değişimler bekleniyor.

TELGRAF

TASARRUF FORMÜLÜ

GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Tanju Koçak, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada doğal gaz kullanımında tasarruf sağlayacak doğru formülü sundu. Kış ayları ile birlikte artan doğal gaz tüketimi, alınacak etkili önlemler ve doğru kullanım alışkanlıklarını birleştiren başarılı bir formül ile makul düzeylerde tutulabilir. GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Tanju Koçak, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada doğal gaz kullanımında tasarruf sağlayacak doğru formülü sundu.

GAZİANTEP27

EĞİTİMDE BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Türk Eğitim Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan, Gaziantep’teki okulların bir çoğunda sınıflardaki Suriyeli öğrenci sayısının Türkiyeli öğrenci sayısını geçtiğini, bu konuda öğretmenlerden çok fazla şikayet aldıklarını söyledi.Eğitimde böylesi görülmedi.

EKSPRES

"SUYUN MALİYETİ YÜZ MİLYON LİRA"

Büyükşehir Belediyesi, “Kuzular ölmesin çiftçinin yüzü solmasın” sloganı çerçevesinde Gaziantep genelinde 250 bin küçükbaş hayvanın aşılanması için çalışma başlattı. Sarıt Mahallesi’nde gerçekleştirilen aşılama programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in su yönünden fakir olduğunu söyledi. Şahin, “Yalnızca şuanda Gaziantep’e gelen suyu Büyükşehir’e maliyeti 100 milyon lira” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?