USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
06-10-2017 09:23
Google News
PUSULA

YENİDEN GÖREVE

Ak Parti’de Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanları için kritik bir karar alındı. Genel merkez, büyükşehirlerin metropol ilçe ve il kongrelerini şubat ayına kadar dondurdu. Bu karara göre Hakan Kurt ve Halil Uğur 2018 Şubat ayına kadar görevlerinin başında kalacaklar.

HABER

KONGRELER ERTELENDİ

AK Parti Gaziantep teşkilatında dün sürpriz bir gelişme yaşandı. AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar çerçevesinde büyükşehirlerde il ve ilçe kongreleri ertelendi. Bu erteleme kararı üzerine 2017 yılının sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan Şehitkamil, Şahinbey ilçe kongreleri ve Gaziantep İl kongresinin 2018 yılının şubat ayına kadar ötelendi. AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, ertelemeleri doğrularken ne zaman gerçekleşeceğini ise bilmediğini söyledi. Ayrıca bugüne kadar tamamlanan 7 ilçenin kongrelerinin geçerli olduğu kaydedilirken, daha önce bir sonraki kongre aday olmayacakları açıklanan Şahinbey ve Şehitkamil İlçe başkanlarının bu tarihe kadar görevlerinin başında olacakları bildirildi.

TELGRAF

KADIN İSYANI

Gaziantep’te kongre hazırlıklarını sürdüren CHP’de delege tespitleri sırasında ortalık karıştı. Parti tüzüğünde yazılı olan kadın kotasının uygulanmadığını ve yok sayıldıklarını söyleyen CHP’li kadınlar harekete geçti. Büyük bir eylem hazırlığında olan CHP’li kadınlar, bugün yol haritası belirlemek üzere toplanıyor.

EKSPRES

"GEREKLİ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ"

Gaziantep’in Dülük Mahallesi’nde yaşanan servis krizine ilişkin konuşan Gaziantep Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, “Mahalle sakinlerinden bize gelen bir talep olursa biz gerekli olan yardımı yapmaya hazırız” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?