USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
10-08-2017 09:29
Google News
PUSULA

YOK HÜKMÜNDE

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Hasan Özgür Girişken, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu Çevre Düzeni Planını sert bir dille eleştirdi. Girişken, Gaziantep’in 2040 yılında ulaşacağı nüfusun 4,5 milyon olarak öngörülmesine karşın yapılan planın abartılı olduğunu ve planın yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini savundu.

TELGRAF

GÖZDEN GEÇİRİN

TMMOB Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Hasan Özgür Girişken, “Suriyeli mültecilerin varlığını ve kalıcı olma olasılığını yok sayan bir çevre düzeni planı yok hükmündedir” dedi.

HAKİMİYET

ŞİKAYET YAĞDI

Gaziantep’te Tüketici Hakem Heyetlerine 2016 yılı içerisinde tüketiciler tarafından 20 bine yakın şikayette bulunuldu.

GAZİANTEP27

BU PLAN HÜKÜMSÜZDÜR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve onaylanan İl Çevre Düzeni Planı, Gaziantep Mimarlar Odası tarafından masaya yatırıldı. ‘Gaziantep’in anayasası’ denilen planın birçok soruna çözüm sunmadığını dile getiren oda başkanı Özgür Girişken, çalışmayı hükümsüz olarak nitelendirdi. Kentin 2040 yılında 4.5 milyon nüfusa sahip olacağının öngörüldüğü planda Suriyeliler konusunda gerekli detaylandırmaların yapılmadığını savunan Girişken, hesaplara göre 2040’da Gaziantep’te 1 milyon 200 bin Suriyelinin yaşayacağını söyledi.

EKSPRES


2040’DA 1 MİLYON SURİYELİ


Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Çevre Düzeni planına tepki gösterdi. Girişken, “Çevre Düzeni Planında Gaziantep’in Türkiye ortalamasına göre 2-3 kat daha fazla büyüyeceği düşünülmüş.  Gaziantep Türkiye ortalamasının en az üç katı kadar eğitim ve sağlık ödeneği  alabilecek ve zenginlik üretebilecek midir?”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?