USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
14-06-2017 09:45
Google News
PUSULA

RAMAZAN DİLENCİLERİ

Her geçen gün dilenci sayısının arttığı Gaziantep’te dilenen Suriyeli mültecilerle adeta bir dilenciler kentine dönüştü. Ramazan ayının girmesi ile birlikte sokaklarda dilenen dilenci sayısında da artış oldu. Ramazan ayında vatandaşların artan manevi duygularından faydalanmak isteyen fırsatçılar, sokak sokak gezerek, dükkân önleri, toplu taşıma araçları ve evlerden para toplayarak vatandaşları rahatsız ediyor.

TELGRAF

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Büyükşehir Belediyesi, elektrik giderlerini en aza indirmek için dev bir adım attı. Biyogaz enerjisini kullanmak üzere düğmeye basan belediye, Türkiye’de bir ilke imza atacak.

GAZİANTEP27

MÜFTÜ ÇELİK: HOCA ABARTMIŞ

Ökkeş Özekşi’nin Haftaya Bakış Köşesi’nde gündeme getirdiği, bir kadın cenazesi toprağa verileceği sırada hocanın, ’Sayın cemaat cenazenin birinci derecedeki yakınları dışında herkes arkasını dönüp uzaklaşsın’ iddiaları tartışma konusu oldu.

EKSPRES

SON GÜNE KALMAYIN

Kamu alacaklarının 31 Mart 2017’ye kadar olan kısmının yapılandırılması ile ilgili başvurular başladı. 30 Haziran’da sona erecek başvurular için, muhasebeciler bayramı da hatırlatarak son gün uyarısı yapıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?