USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
22-02-2017 09:26
Google News
PUSULA

NEDEN ARTTI?

Gaziantep’te hırsızlık olayları son günlerde artış göstermeye başladı. Her gün onlarca hırsızlık olayının yaşandığı Gaziantep’te Uzmanlar, hırsızlık olaylarında yaşanan patlamayı toplumsal bozulmaya bağlıyor.

TELGRAF

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

Dört duvar arasında çaresiz bir şekilde adeta ölümü bekleyen 4 engelli kardeş, hayata yeniden döndü. Tekerlekli sandalyeye mahkum kardeşler, artık okuyor, Kuran öğrenebiliyor ve yenilenen evlerinde rahat bir yaşam sürüyorlar. Polat kardeşler biranda değişen hayatları karşısında sevinç gözyaşlarına boğuldular.

GAZİANTEP27

VİCDANSIZLAR

Downla Umut Penceresi Derneği’ne giren kişi ya da kişiler, downlu çocukların tedavisinde kullanılan malzemeleri alarak kayıplara karıştı.

EKSPRES

ÇİFTÇİ EKEMEZ OLDU

Çiftçinin yine kuraklık nedeniyle sıkıntılı olduğunu belirten Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali Çolak, “ Ancak arazi toplulaştırması, çiftçi için daha büyük bir sıkıntı. . Şu an için çiftçilerimiz kendi arazilerini başı ve sonunu bilmemektedir. 2011 yılından bu yana bir türlü düzenlemeye veya çalışma yapılmaması çiftçiyi ekemez dikemez hale getirmiştir.” dedi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?