USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Valiliği’nden başsağlığı mesajı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sabahı Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı terör saldırısında ağır yaralanan ve bugün şehit olan polis memuru Mehmet Öter için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Gaziantep Valiliği’nden başsağlığı mesajı
06-05-2016 10:57
Google News
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sabahı Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı terör saldırısında ağır yaralanan ve bugün şehit olan polis memuru Mehmet Öter için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda "01 Mayıs 2016 Pazar günü, Gazi şehrimize, aziz milletimizin birlik ve bütünlüğü ile huzur ve güvenliğine kast eden hainlerce yapılan saldırı neticesinde ağır yaralanan Polis Memuru Mehmet ÖTER, tedavi gördüğü Gaziantep Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi’nde bugün şehit olmuştur.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, ay-yıldızlı bayrağımız ve aziz milletimizin bekası uğrunda şehadet mertebesine eren aziz şehidimiz Mehmet ÖTER Milletimizin yüreğinde ebediyen yaşayacaktır. Makamı Yüce olsun.

Aziz milletimize, hemşehrilerimize ve şehidimizin yakınlarına başsağlığı ve sabırlar temenni ediyor, tedavisi süren yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadeleri kullanıldı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?