USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'teki Suriye'li doktorlar Corona aşısının ikinci fazını aldı

Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı ve başta sağlık personeli olmak üzere başlattığı kampanya ışığında, TC Sağlık Bakanlığı'nın sağlık merkezlerinde çalışan bazı Suriyeli hekimler aşının ikinci dozunu (Covid-19) aldı.

 Gaziantep'teki Suriye'li doktorlar Corona aşısının ikinci fazını aldı
19-02-2021 17:53
19-02-2021 18:05
Google News
Aşı yaptıran doktorlar arasında Gaziantep'teki Suriyeli Tıbbi Derneği Başkanı Dr. Mustafa Lölük ve Gaziantep'teki Suriyeli Doktorlar Derneği üyesi Dr. Mousa Al-Junid de vardı.

Dr. Mustafa Lölük, Mega Haber ile yaptığı görüşmede, T.C.Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı kampanya ışığında bugün Gaziantep'in Arsin Aslan Hastanesi'nde Koronavirüs aşısının ikinci dozunu aldıklarını doğruladı.

Dr. Mustafa Lölük aşıyı nasıl yaptırdıklarını, Koronavirüs aşısının ikinci dozunu alma tarihini almak için TC Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı bağlantı üzerinden randevu aldıklarını ve kendilerine randevu verdikten sonra “ Gaziantep'te bulunan Ersin Aslan hastanesinde kendilerine belirlenen saatte aşı yapıldı. ”.

'Bu aşı hakkında içimizde hiçbir şüphe yok'

Gaziantep Suriye'li Tıbbi Derneği Başkanı Dr. Mustafa Lölük, tüm vatandaşlardan aşı yaptırmak için randevu almalarını istedi:

“İşler çok kolay ve randevu almak karmaşık değil ve ilk dozun alınmasının bir sonucu olarak herhangi bir yan etki görülmedi ve ilgili Türk yetkililer şu anda 65 yaş üstü insanlara aşı yapıyor ve bu yüzden Sizlerden Türkiye topraklarında ikamet eden ve herhangi bir veri veya kanıtı olan tüm Suriye vatandaşlarını rica ediyorum Aşıyı alma vakti, size de teyit ettiği üzere, istedikleri merkezlere gitmeleri ve aşıyı yaptırmaları için geliyor: Biz, doktorlar olarak, aldık ve bu aşı hakkında içimizde hiçbir şüphe yok.

"Aşıyı yaptırmak, Koronavirüsün yayılmasını önlemek için birinci derecede etik, ikinci derecede insani bir eylemdir ve doktorlar olarak tüm vatandaşları bu çağın hastalığı ile başa çıkmaya teşvik ediyorlar." katma.

Sonuç olarak, Gaziantep'teki Suriye Tıbbi  Derneği Başkanı Dr. Mustafa Lölük, başta Bakan Fahrettin  Koca olmak üzere Türkiye Sağlık Bakanlığı'na ve bu küresel salgına elinden geleni yapan  tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?