USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Milletvekili Erdoğan, Gaziantep MÜSİAD'ın Kadim Başkanlarıyla bir araya geldi

Ak Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar , Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, MÜSİAD’ın kadim Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Erdoğan, Gaziantep MÜSİAD'ın Kadim Başkanlarıyla bir araya geldi
21-09-2021 17:56
21-09-2021 17:57
GAZİANTEP
Google News

Ak Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar , Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, MÜSİAD’ ın kadim Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, Gaziantep MÜSİAD’ın yeni başkanına ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Başta Gaziantep’ in gelişen sanayisini, ihracatını, ekonomik ve sosyal gelişmelerini değerlendirdiler.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN yaptığı konuşmada; Gaziantep ülkemizin ticaretinde her dönem önemli bir yere sahip olmuştur. Hizmetlerimiz de önceliğimiz Gaziantep olup daha sonra bütün illerimizin ve bölgelerimizin kalkınmasıdır. Türkiye'nin lokomotifi olan; Gaziantep ekonomisinin daha canlı, daha dinamik bir yapıya kavuşmasının ülkemizin ve bölgemizin ekonomisi için önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti.

Gaziantep güçlü ihracatı ile Ülkemiz için öncü rol oynuyor. Gaziantep sanayisi ve gelişen ticaret hacmi ile ülkemizin ve bölgemizin ekonomide parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?